Certificari Produse

Toate produsele noastre sunt fabricate după cele mai stricte criterii și sunt supuse controlului calității în mai multe etape. Deținem certificate Oeko-Tex , Global Organic Textile Standard (GOTS) și echipamente de muncă HV, precum și licențe pentru utilizarea mărcilor Supima®, Nanotex®, Cordura® și 3M. Ne concentrăm, de asemenea, și pe responsabilitatea socială, iar furnizorii noștri mențin cu mândrie standardele impuse de certificatele BSCI și WRAP.


Öko-Tex Standard 100

Acest certificat atestă calitatea produselor care sunt fabricate din materiale care nu dăunează în niciun fel sănătății. Toate produsele sunt testate de Institutul European, care se asigură că acestea îndeplinesc normele standard ce limitează folosirea substanțelor chimice în timpul producției. 


Global Organic Textile Standard (GOTS) 

Standardul global pentru Textile Organice (GOTS) este recunoscut la nivelul internaţional în ceea ce privește prelucrarea textilelor confecționate din fibre organice. Acesta definește criterii ecologice la nivel înalt pentru întreg lanțul de furnizori de textile organice și impune totodată respectarea condițiilor sociale. Utilizarea fibrelor ce provin din culturi organice, eliminarea substanțelor toxice ce dăunează mediului și introducerea unui salariu minim reprezintă doar un mic fragment din criteriile obligatorii ale GOTS. Puteți fi siguri că produsele marcate cu logo-ul GOTS sunt fabricate cu toată responsabilitatea socială și ecologică.


BSCI

Certifica aplicarea unui cod de conduita care asigura respectarea drepturilor omului, conventiile OIM si legislatia nationala a muncii. (nu se accepta munca fara plata, munca prestata de catre copii etc).


WRAP

Certifica responsabilitatea sociala a fabricilor din sectorul productiei de textile cusute.

Derulează în sus