Modele TRICOTATE

SINGLE JERSEY

Este un tricot de bătătură fin, caracterizat prin coloane dendritice la exterior şi arce pe partea interioară. Ţesătura este ductilă, moale și se întinde uşor. Firele utilizate au o influenţă majoră asupra calității materialului finit. Produsele Adler sunt fabricate din fire calitative cu structură inelară.

SINGLE JERSEY SLUB

Moale pe exterior, pieptănat pe interior, acest material stretch este practic și are o bună izolație termică. Este moale, ușor, imperrespirabil și cu capacitate de uscare rapidă. Este potrivit pentru activități sportive. Partea din interior a fost tratată antiscămoșare.

DOUBLE FACE

Tricotul cu două fețe este numit și tricot cu față-verso. Atât pe exterior cât și pe interior, legăturile compacte alternează față spate, pe verticală. Când materialul nu este întins, sunt vizibile doar cusăturile de pe exterior, în timp ce cusăturile de pe verso sunt vizibile doar când materialul este întins.Acest tip de țesătură are același aspect din spate și este extrem de elastic în direcție transversală.

PIQUE

Țesătura Pique este confecționată din tricot din bătătură cu model geometric în relief pe exterior. Ţesătura este completată cu un fir de umplutură care este întrepătruns pe interior. Acest tip de tricot este cunoscut îndeosebi în producția tricourilor polo, precum și a articolelor sportive sau pentru orice alte activități desfășurate în aer liber. Produsele confecționate din acest tip de țesătură imperrespirabilă sunt ușor de întreținut.

INTERLOCK PIQUE

Țesătura Interlock Pique este confecționată din tricot cu două urzeli 1:1, dispuse în opoziție. O parte a tricotului are cusături separate, în diagonală, în timp ce partea cealaltă este simplă. Acest tip de tricot este cunoscut îndeosebi în producția tricourilor polo, precum și a articolelor sportive sau pentru orice alte activități desfășurate în aer liber. Produsele confecționate din acest tip de țesătură imperrespirabilă sunt ușor de întreținut.

MATERIAL TIP RAIAT

Este un tip de tricot cu față-verso ce constă într-un model raiat 1:1 sau 2:2. Acest aspect determină raportul prin care se alternează, cu regularitate, pe verticală, firele, în țesătură stockinette, cu alte fire din sens invers. Materialul tip raiat este elastic și este des folosit la confecționarea gulerelor, manșetelor, fentelor și tivul tricourilor polo si hanoracelor.

FLEECE

Este un tip de tricot din bătătură cu o suprafață pieptănată, densă și moale, pe ambele părți ale materialului. Are o capacitate de izolație termică remarcabilă, durată de viață crescută și este ușor de întreținut. Materialul poate fi tratat antiscămoșare. Produsele sunt ideale pentru broderie și gravare cu laser.

STRETCH FLEECE

Moale pe exterior, pieptănat pe interior, acest material stretch este practic și are o bună izolație termică. Este moale, ușor, imperrespirabil și cu capacitate de uscare rapidă. Este potrivit pentru activități sportive. Partea din interior a fost tratată antiscămoșare.

FRENCH TERRY – NEPIEPTĂNAT

Este un tip de tricot din bătătură caracterizat prin coloane dendritice pe exterior şi arce pe interior. Ţesătura este completată cu un fir de umplutură care este întrepătruns în urzeala din interior. Firul de umplutură creşte capacitatea de absorbţie, densitatea şi rezistenţa materialului.

FRENCH TERRY – PIEPTĂNAT

Este un tip de tricot din bătătură caracterizat prin coloane dendritice pe exterior, pieptănat și moale pe interior. Partea din interior, completată cu un fir de umplutură, a fost supusă la un proces mecanic pentru a căpăta un aspect pufos. Materialul astfel tratat are o densitate mai mare și este mai călduros.

Modele TRICOTATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus