Info

Sit Command Center pentru MarketPlace – Produse personalizate. Disponibil si pentru comanda pe site. Putem personaliza o gama variata de produse. Recomandam personalizarea unui lot de minim 300 produse. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Pentru comenzi PERSONALIZATE mari va rugam sa ne contactati in vederea negocierii preturilor si stabilirea detaliilor: 0760047789 / ocolitstories@gmail.com / office@ocolit.eu


Punem accent pe produse „NoTox” fabricate si/sau prelucrate in Uniunea Europeana. Deasemea pretuim respectarea drepturilor si libertatilor individuale, normelor de mediu, normelor de CTC, norme de utilizare a materialelor si materiilor prime netoxice.

Exista mii de substante chimice in produsele cu care ne imbracam, chiar si in alimente. Nu garantam protectia 100% dar incercam sa selectam producatorii si materialele utilizate in functie de principiile enuntate mai sus.

Cele mai bune materiale pe care ar trebui sa le selectezi sunt : bumbacul, matasea, casmirul, lana, inul, panza. Pentru articolele sportive, care necesita utilizarea materialelor sintetice, este foarte importanta atentia pe care o acorda producatorul problemelor de mediu si de sanatate.

Toate produsele noastre sunt fabricate după cele mai stricte criterii și sunt supuse controlului calității în mai multe etape. Deținem certificate Oeko-Tex , Global Organic Textile Standard (GOTS) și echipamente de muncă HV, precum și licențe pentru utilizarea mărcilor Supima®, Nanotex®, Cordura® și 3M. Ne concentrăm, de asemenea, și pe responsabilitatea socială, iar furnizorii noștri mențin cu mândrie standardele impuse de certificatele BSCI și WRAP.SIMBOLURI PENTRU INGRIJIRE

Temperatura maximă de spălare 30 °C
Procedură normală
Temperatura maximă de spălare 40 °C
Procedură normală
Temperatura maximă de spălare 60 °C
Procedură normală
Spălare manuală Temperatura
maximă 40 °C
A nu se spăla  A nu se folosi înălbitor
A nu se usca in centrifugaA nu se călca
Se poate călca la 150 °CSe poate călca la 110 °C Călcatul cu aburi poate
cauza defecte ireversibile
Curăţare chimică profesională
procedură normală
A nu se curăţa chimic
Temperatura maximă de spălare 95 °C
Procedură normală

Cateva aspecte cu privire la denumirea categoriilor :

http://www.dinumititeanu.ro/rucsac%20sau%20rucsacuri%20%3F

Derulează în sus