Personalizari

Un tricou personalizat cu un print sau broderie va spori atât nivelul de recunoaștere a mărcii dumneavoastră, cât și spiritul de echipă. Textilele pe care le producem sunt gândite în așa fel încât să le purtați cu plăcere. Țelul nostru este ca acestea să nu fie abandonate în garderobă, ci să fie purtate și astfel să își servească scopul. Datorită caracterului practic, acestea sunt cadoul ideal. Dacă decideți să faceți pe cineva fericit dăruindu-i un articol de îmbrăcăminte, trebuie să țineți cont de nevoile celor care îl vor purta. Gândiți-vă la modul în care îl vor utiliza – aceasta este premisa unei opțiuni corecte și ușoare.

Pentru personalizari – Comanda minima 200 buc.

BRANDURI

Malfini

Dacă vă doriți produse de calitate și ușor de personalizat, colecțiile noastre pot fi o buna alegere. Avand colecții reprezentative, dispunem de o varietate de croieli, culori și materiale, de la produse din bumbac 100%, unele chiar din bumbac organic cu certifi care GOTS, până la produse din materiale mixte.

Malfini Premium

Este o linie de înaltă calitate, exclusiv proiectată, care utilizează cele mai bune materiale și culori rafi nate. Această colecție include, printre multe alte piese de îmbrăcăminte elegante, tricouri din bumbac superior, SUPIMA®, hanorace Bomber și un model de halat de baie din fibră de bambus.

Piccolio

Este un brand energic ce utilizează croieli simple și vibrante, precum și culori vesele. Produsele din această colecție sunt concepute pentru a vă ajuta să dați frâu liber creativității, fiind în același timp prietenoase cu bugetul dumneavoastră. Sunt disponibile tricouri atât pentru adulți cât și pentru copii, chiar și articole speciale, precum o pătură din fleece.

RIMECK

Este colecția de echipamente rezistente pentru muncă. Folosim materiale speciale, cum ar fi CORDURA®, cu certifi care garantată, pentru confecționarea pantalonilor, salopetelor și a altor articole de exterior, bumbac pre-shrunk pentru tricouri, care pot fi spălate la temperaturi ridicate, și benzi refl ectorizante 3MTM la produsele cu vizibilitate ridicată.
 

MATERIALE DISPONIBILE :

BUMBAC
Fibre naturale de bază cu o gamă largă de utilizări. Tricourile din bumbac sunt foarte moi și au o bună capacitate de absorbție și respirabilitate. În afară de bumbacul standard, vă oferim de asemenea bumbac organic, alegerea ecologică și SUPIMA®, care reprezintă 1% din bumbacul de top la nivel mondial.

POLIESTER
Capacitatea de uscare
rapidă a poliesterului 100% este o caracteristică apreciată nu doar de sportivi. Această fibră sintetică este, de asemenea, utilizată pentru materiale impermeabile, precum softshell, sau pentru întărirea țesăturilor.

VISCOZĂ
Acesta este un material natural fabricat din celuloză. Este folosit în culori melanj, în combinație cu bumbacul. Acest lucru se datorează faptului că viscoza absoarbe coloranții la o rată diferită față de bumbac, ducând la efectul dorit.

ELASTAN
5% elastan în compoziție schimbă semnifi cativ croiala unui tricou. Mai precis, ajută la formarea unei siluete frumoase și previne lărgirea materialului. Este adăugat în același procent atât la guler cât și la mâneci.

FIBRE DE BAMBUS
Cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene și antimicotice, bambusul este, de asemenea, de 3 ori mai absorbant decât bumbacul. De aceea îl folosim pentru produse din frotir – prosoape și halate de baie – în colecția MALFINI Premium®.

CROIELI

Proprietățile materialului nu sunt determinate doar de fibră, ci și de modelul de tricot sau țesătură. Tricoturi precum Single Jersey sau Pique sunt folosite pentru tricouri și tricouri polo, deoarece sunt flexibile si se mulează pe forma corpului. Țesături fine precum Poplin sunt potrivite pentru cămăși și bluze. Iar tricoturi precum Fleece sau French Terry (pieptănat sau nu) vă protejează de frig.

GRAMAJ?​ 
 Tot ce trebuie să vă amintiți este că un gramaj mai mare înseamnă un material mai puternic, mai călduros și mai puțin translucid.

Spectrul de culori este vast, dar nu trebuie să îl cunoașteți pe dinafară. În toate profesiile, de la cherestegii la medici, sunt cunoscute culorile lor uzuale, iar cu copiii poți să-ți dai frâu fanteziei.
Vă oferim 84 de culori în total, iar tricoul Basic dispune de cea mai largă paletă de culori, respectiv 41 de culori.

CE MĂRIME MI SE POTRIVEȘTE?

Dacă nu știți sigur, verifi cați tabelul de mărimi. Ne asigurăm că sunt respectate dimensiunile europene standard, oferind mărimi între XS și 5XL pentru adulți și mărimi de la 4 la 12 ani pentru copii.

Personalizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus